Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenleri ağırlarken, koltuğunu öğrencilerden Zeynep Berra Doğan’a teslim etti.

Atatürk İlkokulu Müdürü Zeki Başdemir, Öğretmen Emrah Pınarbaşı ve öğrencilerden Zeynep Berra Doğan, Zehra Karaçay ve Mert Tuna Sidar, Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret etti.

23 Nisan’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltukları bayramın sahibi çocukların oldu. Belediye Başkanlığına Zeynep Berra Doğan otururken, bu durum “geçtiğimiz günlerde yeni Başkan vekili seçilen Melek Mızrak Subaşı koltuğunu erken kaptırdı” espirisine neden oldu. Koltuğa oturan yeni Başkan Doğan ise, ilk kez kadın Belediye Başkanı gördüğüne çok  mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Vekili Subaşı, kendisinin öğretmeni olan Zeki Başdemir ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek konuklarına teşekkür etti, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Öğrenci Zeynep Berra Doğan:

“Bilecik’te ilk kez kadın Belediye Başkanı gördüğüm için çok mutluyum’’

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeynep Berra Doğan, Başkan Vekili Subaşı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı, Başkan olduğunda gerçekleştirmek istediği hedeflerini açıkladı.

Okulu ve mahallesi için yeşil alan ve park isteğinde bulunan Zeynep Berra Doğan, Bilecik’te ilk kez kadın Belediye Başkanı gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Başkan vekili Subaşı:

“Çocuklar bütün hizmetlerde ilk önceliğimizdir’’

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı da aynı zamanda öğrencisi olduğu Okul Müdürü Zeki Başdemir ve öğrencileri ağırladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, çocukların Belediye çalışmalarında ilk öncelikli grup olduğunu sözlerine ekledi.

Geleceğin en iyi yöneticilerini yetiştirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Vekili Subaşı, Bilecik Belediyesi olarak çocuklar ve eğitime yönelik güzel projelerinin olduğunu belirtti.

Başkan Vekili Subaşı, 23 Nisan Bayramı kapsamında birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, öğrencileri davet etti.

Ziyaret Başkan Vekili Subaşı’nın öğrencilere hediye vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim