CHP İl Başkanı Metin Yaşar ile Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu parti İl Başkanlığı binasına 'Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?' sorusunun yer aldığı pankart astı.

CHP il ve ilçe başkanlıklarında '128 milyar dolar nerede?' afişlerinin ardından şimdi de 'Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?' sorusunun yer aldığı pankartlar, Türkiye genelinde CHP İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları binalarına asılmaya başlandı.

"MAFYADAN 10 BİN DOLAR AYLIK SİYASETÇİ KİM?"

CHP, 'Sedat Peker'den 10 bin dolar alıyor' denilen kişinin kim olduğunu tespit etmeye çalışıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Meclis Başkanı Mustafa Şentop'a, "Peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçiyi açıklama" çağrısında bulunmuş, Şentop ise kendisinin de söz konusu ismin açıklanmasını istediğini belirterek, "Bunu açıklayacak kişi ben değilim, muhatabıdır" şeklinde cevaplamıştı. Kılıçdaroğlu, “Kim bu siyasetçi? Cevap bekliyoruz, tık yok. ‘128 milyar dolar’da da tık yoktu, bu konuda tık yok” şeklinde konuşmuştu. CHP'liler kadar herkes tarafından 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğu merak konusu oldu.

CHP'LİLER PANKARTLA SORDU

CHP Bilecik İl Başkanlığı binasına da 'Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?' pankartı asıldı. CHP Bilecik İl Başkanı Yaşar ile Merkez ilçe Başkanı Berna Pamukçu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda 'Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?' sorusunu sordu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

" Bilecik ten soruyoruz; #10bindolarıkimaldı. Türk Milleti adına cevabını alana kadar sormaya devam edeceğiz... 128 Milyar doları sorduğumuz gibi, yüksek sesle yılmadan soruyoruz: Mafyadan 10 bin dolar maaş alan siyasetçi kim? #10bindolarıkimaldı. Mafyadan 10 bin dolar maaş alan siyasetçiye sessiz kalınmaz!!! 128 milyon dolar kaybolamaz!!!"

Editör: TE Bilişim