Kurban Bayramı’nın kalbi bayram sabahı Bulut Hayvancılık’ta attı. Mezbahaları aratmayacak kesimhane tesisinde 10 kasap, 15 yardımcı toplamda 25 profesyonel ekibin gerçekleştirdiği kesimlerde 97 büyükbaş hayvan öğlen saatlerine kadar kesildi.

Sabah bayram namazı sonrası tekbirlerle başlayan kesimlerde Bulut Hayvancılık’tan kurbanlarını alan vatandaşların kurbanları kesilmeye başlandı. Bilecik'te birçok kesimin biraraya geldiği ve adeta bayram şenliğine dönen Bulut Kesimhanesi’nde gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Kurban Bayramı’nda kurbanın kalbinin attığı Bulut Hayvancılık’ın sahibi Gökhan Bulut, amaçlarının vatandaşlara hizmet olduğunu ve bu kapsamda profesyonel kasaplar ve ekip eşliğinde çalıştıklarını belirterek, her şeyin yolunda gittiğini, kazasız belasız şekilde kesimlerin erkenden bittiğini ve vatandaşların kurbanlarını aldıklarını söyledi.

Bulut, tesislerinde özel donanımlı tesis ve profesyonel kasapların kesim yaptığını da sözlerine ekledi. Ayrıca Gökhan Bulut, Bilecik halkınının geçmiş Kurban Bayramı’nı kutladığını da belirtti.

Editör: TE Bilişim