Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bu yıl 4.cü kez açılan kitap fuarı ziyaretçi akınına uğrarken öğrenciler açılan fuara yoğun ilgi gösterdi.

Pazaryeri Belediyesinin Kültür hizmetleri kapsamında ilçede kitap okuma alışkanlığını arttırılması adına açtığı 4. Kitap fuarına vatandaşlar tarafından ziyaretler devam ediyor.

İlçede öğrenim gören öğrencilerin adeta akın ettiği kitap fuarı renkli görüntüler ortaya sergilerken öğrenciler hem fuarı gezdi hem de okumak için fuardan sevdiği yazarların kitaplarını aldı.

Öğrenciler ile birlikte kitap fuarını gezen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yayın evleri ile anlaşma yapıldığını ve öğrencilerin kitap fuarda kitap alımlarında indirimli bir şekilde faydalanacağını söyledi

Kitap fuarını gezen Atatürk Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Elanur Aydın ise kitap fuarını geldiğini belirterek yazarların kitaplarını okuyup beğendiğini söyledi.

Başkan Tekin, “Gördüğümüz kadarıyla gençlerimiz ve çocuklarımız burada 4.cü kitap fuarımız ilçemize hayırlı olsun. Daha iyilerini gerçekleştirmek nasip olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim