Kendiside Vezirhanlı olan ve son yapılan yerel seçimlerde Başkan Hüseyin Ocak’ın karşında AK Parti’den Belediye Başkanı adayı çıkan, şu anda da Gölpazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Kemal Gergin, Kıl Çadırın satışının gündeme gelmesi noktasında sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Önceki günlerde Vezirhan eski Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un tepki gösterdiği satış ihalesine ilişkin Gölpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gergin de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve, “Gördüğüm kadarıyla yerin satılması Vezirhan halkı tarafından olumsuz karşılanmaktadır. Vakit varken ihalenin iptal edilip kamuoyunun sesine kulak verilerek satışın yeniden değerlendirilmesi ve halk ile toplantı yapılarak karar verilmesi daha doğru olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

“BAŞKANIMIZ İÇİN BU SATIŞ BİR FIRSATTIR”

Başkan Yardımcısı Kemal Gergin satış ihalesine ilişkin yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Son günlerde Vezirhan kamuoyunda gündem olan ve Belediyemizin satma kararı aldığı halk arasındaki adıyla kıl çadır yerinin ihalesi hakkında gözlemlerimi paylaşmak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla yerin satılması Vezirhan halkı tarafından olumsuz karşılanmaktadır. Yerin satılmasının aksine 287/3, 277/13, 278/1 ve 287/1 parsellerinde Belediyemize kazandırılması Belediyemiz için büyük kazanım olacaktır, yerin değerine değer katacaktır. Akaryakıt imarlı ve Vezirhan Belediyesi’nin en değerli yerini şuan satmak için çok elzem bir sebep olmalıdır.

İmkânlarını az çok bildiğim Vezirhan Belediyesi’nin eminim ki yeni hizmetler için bir yer satmaya ihtiyacı yoktur. Böyle değerli bir yer, her zaman için Belediyenin elinin altında sigorta gibi durmalıdır, satış son çare olmalıdır. Ama illaki satış Belediyemizin olmazsa olmazı ise, her işimizi vatandaşa sorarak yapacağız diyen Başkanımız için bu satış bir fırsattır. Vakit varken ihalenin iptal edilip kamuoyunun sesine kulak verilerek satışın yeniden değerlendirilmesi ve halk ile toplantı yapılarak karar verilmesi daha doğru olacaktır. Saygılarımla.”

Editör: TE Bilişim