Bilecik Kent Konseyi tarafından hazırlanan proje kapsamında salgın nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanmak isteyen öğrenciler, Bilecik Kent Konseyi Eğitim Salonunda kurulan sistem ile okul derslerini takip ediyor.

Daha önce ‘’Hep Birlikte Eğitime Destek Veriyoruz’’ sloganı ile hazırlanan proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet ve bilgisayar kampanyası başlatan Kent Konseyi, eğitime ve çocuklara olan katkısını sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle uzaktan eğitim için planlamaların hızlandırıldığı dönemde evlerinde internet ve bilgisayar olmayan öğrenciler, Bilecik Kent Konseyi eğitim salonunda ağırlanarak, online eğitimlerini gerçekleştirebiliyor.

KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZGEN:

‘’UYGULAMADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, gerçekleştirilen eğitim çalışması hakkında yaptığı değerlendirmede, Eba uygulamasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, şunları söyledi:

‘’Uzun süredir yaşantımızda yer alan ve en çok da çocuklarımızı olumsuz yönde etkileyen pandemi nedeniyle, bizler Kent Konseyi olarak çocuklarımızı yalnız bırakmak istemedik. Her evde online eğitim için şartlar yerinde olmadığı düşüncesiyle eğitim salonlarımızda çocuklarımızı ağırlayarak, onlara biraz da olsa katkı vermek istedik. Bu anlamda gerek ekipman anlamında gerek diğer konularda bizlerin yanında yer alan Belediye Başkanımız Semih Şahin ve hayırsever vatandaşlarımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizler çocuklarımızı Kent Konseyimizde salgınla mücadelede belirlenen kurallar çerçevesinde ağırlıyoruz. Eğitimlerini alan çocukların yüzlerindeki tebessüm bizleri çok mutlu ediyor. Umarım içinde bulunduğumuz bu zor durumdan en kısa zamanda kurtuluruz.’’

Editör: TE Bilişim