Geçtiğimiz hafta ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na daha önceden kendisi ile tanışıklığı bulunan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, Kılıçdaroğlu ile 12 yıl önce çekilmiş resmini hediye ederken, takdim sırasında Kılıçdaroğlu ile Elmas arasında geçen konuşma sonrası Kılıçdaroğlu, şaşkınlığını gizleyemeden “öyle mii…” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, 12 yıl önce Grup Başkan vekili iken dönemin AK Partili Belediye Başkanı Selim Yağcı hakkında çıkan haberler ve iddialarla ilgili hazırlanmış dosyayı o günlerde belgeler ile gündemde olan Grup Başkan vekili Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmişti.

Kılıçdaroğlu, o dönemde Yarın Gazetesi'ni ziyaret eden ve ayrıca  Genel Yayın Yönetmeni Elmas’ın götürdüğü dosyayı ve haberleri inceledikten sonra Bilecik’e seçim gezisine geldiğinde dosyayı mitinginde sallayarak “Bilecik’ten de dosya geldi, burada da bir takım iddialar var, bunun hesabını seçimlerde sorun” demişti.

Aradan geçen 12 yıldan sonra Kemal Kılıçdaroğlu, bu sefer Bilecik’e CHP Genel Başkanı olarak gelirken, CHP’li Belediye’yi ziyaret etti. Ne varki ziyaret öncesi Şelale Restaurant’ta Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Genel Yayın Yönetmenimiz, Kılıçdaroğlu ile çekilen resmi verirken, “12 yıl önce Grup Başkan Vekili iken AK Partili Belediye Başkanı hakkında size dosya getirmiştim ve siz gerekeni yapmıştınız, yakında size CHP’li Belediye Başkanı hakkında da dosya getirebilirim” dedi.

Bu konuşma sonrası Genel Başkan Kılıçdaroğlu, şaşkınlık ile Elmas’a bakarak “öylemii..” dedi ve kendisine takdim edilen resmi aldı.

Yaşanan bu enstantane sonrası Elmas’ın Kılıçdaroğlu’na yakın zamanda belge ve haber dosyası götürüp götürmeyeceği ise merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim