Yenipazar İlçe KaymakamıAbdullah Emre Özefe’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı:

Türk milletinin bağımsızlık meşalesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 103 yıl önce bugün Samsun’a çıkmasıyla yakılmıştır. Döneminin ileri teknoloji silahları ve gemileri bu meşalenin ateşi tarafından yıllar süren bir mücadele ile yerle bir edilmiş ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından Atatürk’ün en büyük eserim dediği bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ile hiç sönmemek üzere bizlere armağan edilmiştir.


Türk gencinin azmi, çalışkanlığı ve damarlarında akan asil kana olan inancını ve umudunu dile getiren Atatürk, Devletimizi koruma ve ileriye taşıma görevini sevgili gençlere vermiştir. Türk gençliği Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını ve egemenliğini savunacak kudrete haiz olduğunu göstermiş ve ilelebet göstermeye de devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, yaşayan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Editör: TE Bilişim