Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Bilecik’te gerçekleştirilen 8. Bölge Toplantısında Kadın Girişimciler Lila Lavanta bahçesine hayran kaldılar.

 TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şermin Kahraman'ın girişimleri ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bilecik ve Bozüyük Ticaret Sanayi Odaları'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kütahya ve Eskişehir Kadın Girişimciler Kurul Başkanları ve üyeleri Bilecik'i tanıma fırsatı buldu.

Program kapsamında Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası ve aynı zamanda Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şermin Kahraman tarafından ilimizin turizmine kazandırılan Lavanta bahçesi kadın girişimciler tarafından ziyaret edilerek sezon açılışı gerçekleştirildi.

 Lila Lavanta  bahçesine hayran kalan çevre illerden gelen kadın girişimciler adeta büyülendiklerini dile getirirken, bol bol selfi ve hatıra fotoğrafı çekindiler.

 Önemli misafirlerini ağırlayan TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı aynı zamanda Lila Lavanta bahçesinin sahibi Şermin Kahraman, değerli misafirlerini ağırlamaktan onur duyduğunu dile getirdi.

Kahraman, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 8. Bölge Toplantısı Bilecik'te gerçekleştirdik ve bu kapsamda toplantı sonrası değerli misafirler ile Bilecik’in artık gözdesi olan Lavanta bahçesinin bu yılki sezon açılışını yaptık. Misafirlerimiz Lavanta bahçemizi çok beğendi” dedi.

Bu yıl ayrıca Arıcılığa başladıklarını Arıcılık ve organik tarım kapsamında Karakovan Bal üreteceklerini ayrıca Kooperatif Başkanı’nın büyük desteği olduğunu aktaran Şermin Kahraman, Lila Lavanta bahçesine tüm çevre illerden ziyaretçi beklediklerini de dile getirdi.

Editör: TE Bilişim