Gölpazarı Belediyesi eski Başkanı Vedat Kazıcı, daha önce Bilecik Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olmasının ardından  Belediye Başkanı Semih Şahin ile anlaşamamış ve Bozüyük Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı’na getirilmişti.

Vedat Kazıcı’nın Başkan Vekili seçilen Melek Mızrak Subaşı tarafından yeniden Bilecik Belediyesi’ne getirildiği ve Başkan Yardımcılığı görevi verildiği öğrenildi.

Başkan Yardımcısı Muharrem Dumansızoğlu’nun ise Emlak Müdürlüğü görevine getirildiği gelen bilgiler arasında.

Bilindiği gibi, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile kamuoyu tarafından takdir toplayan Vedat Kazıcı, Bilecik Belediyesi’nde ki yanlış uygulamalara ses çıkarması sonucu Semih Şahin tarafından “istenmeyen adam” ilan edilmişti.

İstanbul ekibine karşı gelen isim olarak ta bilinen Kazıcı, anlaşmazlık sonucu Bilecik Belediyesi’nden ayrılarak Bozüyük Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Bozüyük Belediyesi’nde Başkan Talat Bakkalcıoğlu ile uyumlu sürdürdüğü çalışmalarla gündeme gelen Vedat Kazıcı’nın joker olarak yine Bilecik Belediyesi’ne döndüğü öğrenildi.

Başkan Yardımcısı olarak gelen Vedat Kazıcı’nın, Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu ile gösterdiği uyumlu çalışmayı Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı ile de göstermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim