Bilecik İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler İlimizde bulunan ikinci el malzeme alım satımı yapılan iş yerlerini denetledi. İçişleri bakanlığının "Suç Eşyasının Alımı/Satımı" konulu talimatı doğrultusunda gerçekleşen denetlemelerde iş yerlerine ait tüm evraklar ve iş yerleri incelendi.

Bilecik İl Jandarma komutanlığı gerçekleşen denetlemeler ile ilgili bir açıklama yayınladı. İl Jandarma komutanlığının yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İçişleri bakanlığının "Suç Eşyasının Alımı/Satımı" konulu 21 Şubat 2022 tarih ve 25052 sayılı yazısı gereği, Bilecik Valiliğince 04 Mart 2022 tarih ve 2022/2 sayılı genel emir çıkarılarak yayınlanmıştır.

Bilecik Valiliğinin 2022/2 sayılı genel emri kapsamında, Bilecik il jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan hurda ve ikinci el malzeme alım satımı yapan işletmeler ile seyyar hurdacılık yapan şahısların denetimleri ekiplerimizce yapılmış, Bilecik valiliğinin bu husustaki genel emri tebliğ edilerek taahhütnameler alınmış olup, denetim faaliyetleri aralıksız olarak sürdürülecektir.”

Editör: TE Bilişim