İYİ Parti Bilecik örgütünde değişimler yapılacağı iddia ediliyor.

Atanan mevcut İl Başkanı Hakan Sakarya ile yönetiminin görevden alınacağı ve yeni Başkan ile yönetimin atanacağı siyasi kulislerde konuşuluyor.

Bu kapsamda İYİ Parti Genel Merkezi’nden üst düzey bir yetkilinin geldiği, il ve ilçe yönetiminin yanı sıra İlçe  Başkanları ile görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

Atanan İl Başkanı Hakan Sakarya’nın kişilik olarak çok sevildiği fakat siyasi olarak gerekli kararları almakta bir takım kişilerin gölgesinde kaldığı ve İYİ Parti’de gerekli atağı gerçekleştiremediği iddiası ile Bilecik örgütündeki rahatsızlığın Genel Merkeze’de iletildiği öğrenildi.

Hatta geçtiğimiz günlerde ilimize gelen İYİ Parti Genel  Başkanı Meral Akşener’e bu konuların partililer tarafından da yansıtıldığı öğrenildi.

Bilecik’e gelen Akşener’in ilimizde bazı önemli siyasetçiler ile görüşmeler yaptığı, durum değerlendirmesinin ardından Genel Merkez’den bir yetkiliyi Bilecik’e gönderdiği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Bazı görüşmeler sonrasında İYİ Parti’de İl Başkanı değişiminin yaşanacağı iddia edilirken, bu kapsamda karar alındığı ve önümüzdeki günlerde bu kişinin kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

Bu kişinin de önemli isimlerden yönetim oluşturma çalışmalarına başladığı ve en büyük destekçisinin de ilimizin önemli bir siyasetçisinin olduğu öne sürülürken, bu değişimin ardından Bilecik Belediyesi’nde İYİ Partili  temsilcilerde bir değişim olup olmayacağı da merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim