İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Sadık Kaya, Bilecik Belediyesi’nde görev aldığı Komisyonlardan istifa etti.

Sadık Kaya’nın Dilekçe ile, “faydalı olamayacağım” diyerek seçildiği Çevre, Plan ile Bütçe ve Kira Tespit Komisyon üyeliklerinden istifa ettiği öğrenildi.

En yaşlı Meclis üyesi olduğu için Bilecik Belediyesi Meclis Başkan vekilliği görevinde bulunan Sadık Kaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı yaptığı uygulamalardan kendilerini bilgilendirmediği gerekçesi ile eleştirmişti.

Yapılan bu paylaşım karşısında Başkan Vekili Subaşı ise, çıktığı basın programında Sadık Kaya’nın sevdikleri ve saydıkları abileri olduğunu ve paylaşımının kendi görüşü olduğunu belirterek, partilerini bağlamadığını ayrıca ittifakın devam ettiğini belirtmişti.

Bu gelişmelerin ardından Sadık Kaya’nın, Belediye Başkanlığı’na seçildiği Komisyonlardan istifa ettiği  dilekçesini sunduğu öğrenildi. Bu dilekçenin ilk başta işleme alınmak istenmediği fakat Kaya’nın ısrarcı olması sebebi ile işleme alındığı da gelen bilgiler arasında.

Komisyonlardan istifasını veren İYİ Partili Meclis Üyesi Sadık Kaya’nın Meclis Başkan Vekilliği’nden de istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim