Bilecik’in en önemli mesire alanlarının başında gelen Pelitözü Gölpark’ta bozulan yollar asfaltlandı. İl Özel İdaresi kendisine yakışır asfaltlama yaparken yollar adeta havaalanı gibi oldu.

Bilecik’in en uğrak yerlerinin başında gelen Pelitözü Gölpark’ta bozulan yolların asfaltlanma çalışmaları son aşamasına geldi. Uygun hava koşullarının oluşması ile birlikte başlayan çalışmalar kapsamında 200 ton asfalt atıldığı bildirildi.

Yapılan yollar adeta havaalanını andırırken, vatandaşlar köstebek yuvasına dönen yolların yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

350 araçlık yeni Otopark alanı

İl Özel İdaresi tarafından hummalı asfalt çalışmalarının yanı sıra iki ayrı bölümde 350 araçlık  yeni otopark alanının yapıldığı Gölpark’ta ayrıca iki adet yeni tuvalet yapılırken, asfaltlanan yolların kenarına bordur ve R su kanalı yapılacağı öğrenildi.

Asfaltlama çalışmasının yanı sıra haşerelere karşı ilaçlama ve eğlence alanında iyileştirme çalışmaları gerçekleştirileceği belirtilirken, engelli oyun alanı da yapılacağı öğrenildi.

Vali Kemal Kızılkaya, Pelitözü Göleti’nin yaz aylarına hazırlanacağını da bildirdi.

Editör: TE Bilişim