Bilecik’te 10 yıldır özel güvenlik hizmeti vermekte olan Sırmalılar Özel Güvenlik Şirketi, hırsızlık girişimlerini başarılı bir şekilde önleyen personeli Sami Özgün Aydın’ı ödüllendirdi.

Bilecik’te bir fabrikada özel güvenlik görevi yapan Sami Özgün Aydın, hırsızlık girişimini tam zamanında tespit edip müdahale ederek gösterdiği başarılarından dolayı Sırmalılar Özel Güvenlik Şirket Yöneticisi Aydın Hızlı ve Özel Güvenlik Koordinatörü Kadri Ayhan Ongan tarafından ödüllendirildi.

Şirket yöneticilerinden teşekkür

Bilecik’in tek yerel özel güvenlik şirketi olan en fazla özel güvenlik projesi bulunan Sırmalılar Özel Güvenlik Şirketi bünyesinde görev yapmakta olan personel Sami Özgün Aydın’a yıl içerisinde göstermiş olduğu büyük başarılardan dolayı plaket ve hediye takdiminde bulunan Şirket Yöneticisi Hızlı, “Özel güvenlik personelimiz Sami Özgün Aydın, görev bölgesindeki göstermiş olduğu başarı sayesinde hırsızlık girişimlerini engellemiş bulunmaktadır.  Bu sebeple Sırmalılar Özel Güvenlik ve şahsım olarak teşekkürlerimizi ifade eder, başarılarının devamını dileriz. ” dedi.

Özel Güvenlik Koordinatörü Kadri Ayhan Ongan ise plaket takdimi ardından personele başarılarının devamını dilerken, “Üstün başarılarından dolayı Sami Özgün Aydın’a teşekkür ediyoruz. Başarılı personellerimiz ile Bilecik’te en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Özel güvenlik kimlik kartı olan ve özel güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen herkesi firmamıza başvuruya bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim