İstanbul Sanayi Odası (İSO), sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasını açıkladı. Arslan Alüminyum A.Ş. 2020'de bir önceki yıla göre 20 basamak birden yükselerek 282’nci sıradan 262’nci sırada yer aldı.

İlimizde sanayi alanında yaptığı yatırımlar ile her yıl üretim hacmini genişleten ve Bilecik’te yeni iş kapılarının açılmasını sağlayan sektörün öncüsü Arslan Alüminyum, son yıllarda yaptığı yeni yatırımlar ile adından sıkça söz ettirmişti. Arslan Alüminyum büyük sanayi kuruluşları arasındaki bu başarıyı, ‘2023 Cumhuriyetin 100.yılında ilk 100’e girmek’ olarak hedefledi.

İSO’nun 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasına ilişkin Arslan Alüminyum A.Ş.’den yapılan açıklamada, “ 2023 yılında Cumhuriyet’in 100.yılında Türkiye’nin en güçlü 100 ihracatçısı içinde yer almak için var gücüyle çalışmaktadır. Öncü ve cesur kararları ile Türk alüminyum sektörünün önemli temsilcisi Arslan Alüminyum A.Ş. ihracata ve alüminyum sektörünün güçlü geleceğine katkı sağlamak için çalışmalarını aralıksız devam ettirecektir.”vurgusu yapıldı.

“Yaptığı yatırımlarla Türk alüminyum sektörünün geleceğinin önemli mihenk taşlarından biri haline gelen Arslan Alüminyum A.Ş. bugün güçlü ve sağlam duruşuyla Türk alüminyum sektörünün hem iç piyasa da; hem de küresel piyasalardaki en güvenilir temsilcisidir.” denilen açıklamada şu detaylara değinildi:

“Dünya ekonomilerinin sürekli değişime ve gelişime uğradığı süreçlerde bile, vizyoner yapıya sahip saygın yönetiminin almış olduğu önemli yatırım kararları ve geleceğe inançla bakan özverili profesyonel takım arkadaşlarının göstermiş olduğu çalışmalar sayesinde Arslan Alüminyum A.Ş. bugün Dünya’da ki en büyük alüminyum üretim tesislerinden biri haline dönüşmüştür.

Cumhuriyet’in 100.yılında 2023 yılında Türkiye’nin en güçlü sanayi firmaları sıralamasında ilk 100 ‘de yer yer almak için aralıksız mücadelesini sürdüren ve yatırımlarını en güçlü şekilde gerçekleştiren Arslan Alüminyum A.Ş. 240.000 Ton/yıl büyüme odaklı hedefine hızla yaklaşmayı başararak, uluslar arası pazarlarında yakından takip ettiği yükselen ve parlayan yıldızı olmayı başarmıştır. Dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını ve Pandemi sürecinde bile yatırımlarına hız kesmeden devam eden, üretim sevdalısı Arslan Alüminyum A.Ş. bugün global bir oyuncu olmanın tüm sorumluluklarının bilincinde ve ülke ekonomisinin geleceğine sağlanacak her türlü katkıya ortak olma sorumluluğunu taşımaktadır. 2023 yılında Cumhuriyet’in 100.yılında Türkiye’nin en güçlü 100 ihracatçısı içinde yer almak için var gücüyle çalışmaktadır.Öncü ve cesur kararları ile Türk alüminyum sektörünün önemli temsilcisi Arslan Alüminyum A.Ş. ihracata ve alüminyum sektörünün güçlü geleceğine katkı sağlamak için çalışmalarını aralıksız devam ettirecektir.”

Editör: TE Bilişim