Güneşspor Kulübü Kadın Kolları, kadınların el emeğine değer katacak bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında, kadınlar açılan kurslarda sosyalleşirken bir yandan da üreterek ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar.

Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları Başkan Vekili Rukiye Turhan'ın yaptığı açıklamada; "Kadınlarımıza, çocuklarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik yaptığımız bir çok proje ve yatırımımız mevcut. Kadınlarımızın önünün açıldığı emeklerinin karşılığını aldığı güzel bir projeyi daha  hayata geçirdik. Bu projemizin uzun soluklu olacağına inanıyoruz. Kadınlarımız hem üretiyor hem de onlar için düzenlenen Kurslarımızda birbirleri ile vakit geçirip kaynaşıyorlar. Bu kurslarımıza katılan  kadınlarımızın ürettiği el emeklerini Bozüyük kapalı pazar da hanımeli pazarında salı ve cumartesi olmak üzere 2 gün satışa çıkarıyoruz.Kadınlarımızın Mutfağına, okul ihtiyaçlarına, manav market tüm alışverişlerinde destek olurken,ihtiyaç sahibi ailelerimize, okumak için mücadele veren çocuklarımıza ve sessiz canlarımız da can suyu olacak. Kadın kolları olarak Tüm halkımızı tüm kadınlarımızı hem kursumuza  hem de hanımeli  pazarındaki sergimize bekliyoruz. 

Bu yaptığımız çalışma da bizlere destek olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam'a ,Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarımız Aysel Oğul ve  Rıdvan Güner'e , sergimizin pazarda yer almasını sağlayan Bozüyük Belediye Başkanımız  Mehmet Talat  Bakkalcıoğlu'na, Belediye Başkan  Yardımcımız Ali Şahinoğlu' na Kurs hocalarımız Hamiyet Nilifer'e , Fatma Dal'a ve Zeynep Karasu'ya  Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları olarak teşekkür ederiz." dedi

Editör: TE Bilişim