Gölpazarı İstiklal Mahallesi’nde Hıdırellez etkinliği bir şölen şeklinde kutlandı. Gölpazarı İstiklal Mahallesi Muhtarı Sebahat Gölcü’nün girişimleri ile gerçekleşen etkinlik Gölpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Mehter Takımı ve vatandaşların katılımıyla başladı. İlçe merkezine kadar yoğun katılımlı gerçekleşen Mehter Takımı ve vatandaşların oluşturduğu etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.

Bir yandan da İstiklal Mahallesi’nde kurulan etkinlik alanında Mevlüt okundu ve ardından Hıdırellez’in geleneksel yemeği olan pilav ikramı yapıldı.

İstiklal Mahallesi Muhtarı Sebahat Gölcü, “benim muhtarlıktaki ilk dönemim biliyorsunuz ki Hıdırellez etkinlikleri Corona yüzünden 2 yıldır gerçekleşemiyordu. Bu sene çok şükür Hıdırellez şenliklerimizi yaptık. Muhteşem bir ortam ve kalabalık oluştu. Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. Uzaktan yakından gelen ve bu Hıdırellez etkinliğine katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsını Gölpazarılılar” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen Hıdırellez etkinliğine Gölpazarı İlçe Kaymakamı Efecan Şahin, Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Kaya, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Editör: TE Bilişim