AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında kente gelen AK Parti’nin önemli isimleri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, Meclis Başkanı Şermin Kahraman ve oda üyeleriyle buluştu.

Odanın toplantı salonunda beraberinde İl Koordinatörü Necati Karagöz, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Serkan Yıldırım ve partililerle bir araya gelen Usta, bu ülke üretimine destek katkı veren tüm firmalara ve çalışanlara teşekkür etti.

“KATKI VERMEYE HAZIRIZ”

Usta, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

”İhracatlarda bildiğim kadarıyla daha önceki yıllara göre artmış durumda. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de ihracatta yükselme var diye biliyorum. O açıdan cari açığın kapanması için ticaretin sanayinin güçlü olması gerekiyor. O yüzden sizin gibi insanların sorunlarının çözülmesi ve önünün açılması çok önemli. Bu alamda bizimde yapabileceğimiz katkı verebileceğimiz ne varsa bizde hazırız.

“BU GÜÇ BİZDE VAR”

Bilecik’te AK Parti teşkilatında birlik ve beraberlik var. Allah gücünüze güç katsın. Daha önce hiç yapılamayacak işlerin yapıldığını görmekteyiz. Bu güç var bizde. Yeter ki bunu yapmak için bir irade ortaya koyulsun. İnsanların önü açılsın yol gösterilsin. Pek çok şey yapılanabiliyor. Şermin hanımın fabrikasını gezdik. 1950’li yıllardan bu yana var olan bir fabrika. O yüzden değer değer katmak üretimi arttırmak bunu daha da değerli hale getirmek için daha da çalışmalıyız.”

Görüşme sonunda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta’ya hediye takdiminde bulundu.

AK Parti heyeti ziyaret öncesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Doğuş Suni Deri fabrikasını ziyaret etti. Usta ve beraberindekiler, fabrika sahibi Şermin Kahraman’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim