İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Başkanı Hakan Kafkas, Pazaryeri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

17.12.2009- 19.05.2010 tarihleri arasında Pazaryeri ilçesinde görev yapan Kafkas, ilk olarak Pazaryeri Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Ferhat Altay ile görüştü. Ardından eski komşularını ziyaret eden Kafkas Belediye makamında Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile görüştü. Kendisine geçirdiği kazdan dolayı geçmiş olsun dileklerini sunan Kafkas, ilçe hakkında bilgi aldı.

Burada Başkan Tekin’e ziyaret için bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, ve Bilecik Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, ile fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Tekin, ziyaret anısına GAMER Başkanı Kafkas’a ilçeye has toprak kahve fincan seti hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kafkas’a teşekkür etti.

Başkan Tekin, Kaza sonrası işine hızlı başladı. Kendini toparlayıp görevi başına gelmesiyle yoğun iş görüşmesi ve ziyaretçi trafiği ile güne başladı.Aynı gün ilçede unutulmayanlar arasında yer alan Pazaryeri eski kaymakamı GAMER Başkanı Hakan Kafkas’ı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Rektör Yard. Prof.Dr. Cenk Karakurt,u , Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’i ağırladı .

Editör: TE Bilişim