Bilecik’te bir vatandaş iki farklı marketten aldığı ekmeğin içinden yabancı bir madde çıktığını söylerken, bu durum karşısında yetkilileri harekete geçmeye davet etti.

F.Y. isimli bir vatandaş, Bilecik merkez Bahçelievler ve Gazipaşa Mahallelerinde bulunan iki farklı marketten ekmek aldığını söylerken,“fare pisliğine benzeyen bir şeyler çıkıyor ekmekten” dedi.

Karşılaştığı durumu Tarım Bakanlığı Alo Gıda Hattına ve Belediye WhatsApp hattına ilettiğini aktaran vatandaş F.Y., kurumlardan hala bir ses çıkmadığını da belirterek sitem etti.

“BİLECİK'TE EKMEK DAĞITAN BİR FIRIN VATANDAŞA PİSLİK YEDİRİYOR”

F.Y., başına gelen olayı paylaşmış olduğu resimle birlikte şöyle anlattı: “Bir haftada iki farklı marketten aldığım ekmekte pislik çıktı, görüntüsü fare pisliğine benziyor. Aylar öncede aynı durumla karşılaşmıştım. Tarım Bakanlığı Alo Gıda Hattına ve Bilecik Belediyesi WhatsApp hattına durumu anlatan mesajı resimle birlikte attım. Belediye ilgili birime aktaracağız dedi ve hala ses yok. Tarım Bakanlığı yetkilisi ise tam facia. Ben diyorum ki; ‘bir değil iki değil, defalarca fare pisliğine benzeyen bir şeyler çıkıyor ekmekten.’ Yetkili kişi bana marketin sokak adını ve kapı numarasını soruyor. Yahu marketin kapı numarasını nereden bileyim. Bilecik'te ekmek dağıtan bir fırın vatandaşa pislik yediriyor, yetkililer marketin kapı numarasını soruyor. Ekmeğimize b..k karıştırmayın, bu sorumsuz fırını da tespit edin, kapısına kilit vurun ve adını ifşa edin.”

Editör: TE Bilişim