Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Eskişehir Sanayi Odası arasında stratejik işbirliğini geliştirmek amacıyla protokol imzalandı.

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Düş ve ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Çeşitli görüşmelerin yapıldığı toplantıda,Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş tarafından Stratejik ortaklık anlaşması kapsamında güç birliğini arttırılmasını hedefleyen protokol imzalandı.

İmzalanan iş birliği protokolüne göre, uluslararası pazara birlikte erişim sağlanarak etkinliklere katılım sağlanması, metal işleme, gıda, tekstil konusunda projeler geliştirilmesi, teknoloji geliştirme ve inovasyon faaliyetleri için ortak projeler düzenlenmesi fikriyatı ön plana çıktı.Ortak test merkezleri ve laboratuarlar ile standart ve akreditasyon merkezleri kurulması için kurumlar arasında işbirliği geliştirilmesi de konular arasında yer aldı.

İşbirliği imza töreninde konuşan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, “Eskişehir Sanayi Odası ile imzalanan protokol ile daha kapsamlı ortak projelere imza atarak, ikili ilişkilerimizin gelişmesine katkılar sağlaması açısından önemli olduğunu belirtmek isterim.”dedi .

Editör: TE Bilişim