Bilecikspor’da mevcut yönetimden önce görev yapmış son dört başkan biraraya gelerek Bilecik’teki tüm siyasi, bürokrat ve iş adamlarından yönetime destek olunması noktasında çağrıda bulundu.

Önceki dönemlerde Bilecikspor’da Kulüp Başkanlığı yapan İsmail Cinoğlu, Ahmet Subaşı, Harun Dilek, Aydın Avcı, biraraya gelerek ilimizin bu sene Bal Ligi’nde temsil edilecek olmasının son derece önemli bir fırsat olduğunu belirttiler.

Başkanlar, mevcut yönetimin çabalarına kayıtsız kalınmamasını sorun olarak görünen meseleleri el birliği ile çözülebileceğini herkesin sorumluluk almaktan kaçmadan bu birlikteliğe destek vermesi gerektiğini belirttiler.

Uzun yıllar boyunca her yıl en az bu kadar bütçe harcamakla belki de bir üst lige hiçbir zaman çıkamayacak olunduğunu belirten başkanlar, bu yıl yakalanan fırsatın iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ettiler.

Yapılan açıklamada, “mevcut yönetim, toplumun her kesimini kapsıyor ve güzel işler başarıyor. Bu birleştirici güce herkesin ortak olması konusunda görüş birliği içerisindeyiz. Olumsuz bir sürecin Bilecikspor’u bulunduğu noktadan çok daha geriye götürebilir. O zaman da telafisi olmayan durumun sorumluluğunun bugün çağrı yaptığımız Bilecik’te ki tüm siyasi, bürokrat ve iş adamlarımızın da  üzerinde kalacağını belirtmek isteriz.

İlimizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarından alınacak forma göğüs reklam sponsorluğu, saha içi reklamları ile dahi birçok eksiğin giderilebilir ve kimseden karşılıksız bir şey beklemiyoruz. Mevcut yönetimin dile getirdiği konaklama, ulaşım, yemek ve futbolcu giderleri bu ilin üstesinden gelemeyeceği problemler değildir. El birliği ile çözülebilecek bu meseleler için bizlerde tüm şehri yönetime ve takıma destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim