Bilecikspor eski Başkanı İsmail Cinoğlu, zor zamanlardan geçen Bilecikspor’un içinde olduğu sıkıntılı süreç ve çözüm noktaları hakkındaki görüşlerini gazetemizle paylaştı.

“BİR KİŞİDEN 100-200 BİN TL İSTEYECEĞİMİZE HERKESTEN DAHA KÜÇÜK RAKAMLAR ALARAK BU İŞİ ÇÖZEBİLİRİZ”

 Gazetemiz aracılığıyla siyasilere ve sanayi kuruluşu sahiplerine seslenen Cinoğlu, “Öncelikle başta siyasiler olmak üzere Bilecikspor için bir güven ortamı sağlanmalı. Maddi destek noktasında da, bir kişiden 100,200 bin TL isteyeceğimize gücü olan herkesten alınacak daha küçük rakamlarla bu işi çözebiliriz” dedi.

“HANGİ PARTİDEN DESTEK GELSE DİĞERİ YAN DURUYOR”

Maddi sorunlarla boğuşan Bilecikspor, yapılan çağrılara rağmen beklediği desteği bulamadı ve dağılma noktasına geldi. Gelinen süreç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Bilecikspor eski Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor için bir güven ortamının oluşturulması gerektiğini belirtti. Siyasilerin bu süreçte kilit bir noktada bulunduğunu dile getiren Cinoğlu, “Herhangi bir partiden bir siyasetçi Bilecikspor yararına bir şeyler yaptığında diğer parti kanadı yan duruyor. Bu anlayış yanlış. Bilecikspor’a hepimiz sahip çıkmalıyız” dedi.

“MİLLETVEKİLLERİMİZ DE BİRER MAAŞ HEDİYE ETSİNLER”

Gerekli parasal destek için de bir kuruluş veya bir kişiden büyük miktarlar isteme yolunun da yanlış olduğunu ifade eden Cinoğlu, “Kimse 100 bin, 200 bin tl vermesin, herkes 2’şer 3’er bin TL versin ama herkes versin. Kimseye yük olmayalım, kimsenin midesini bulandırmayalım. Milletvekillerimiz de birer maaş hediye edebilir. Bilecikspor’a yıllardır destek oluyorlar. Çok değil birer maaş hediye etsinler. Bu memleket 30 senedir sizlerin imzanızla yönetiliyor.30 senedir Bilecik’in abisi olduk, babası olduk diyorsunuz ağabeyler, babalar çocuklarına sahip çıkar. Bu şehrin çocukları sizden sahip çıkmanızı istiyor.” şeklinde konuştu.

“VALİ BEYİ BİLECİKSPOR’DAN SOĞUTMASINLAR”

Bazı siyasetçilerin Vali Kemal Kızılkaya’ya Bilecikspor’u kötülediği haberlerinin de olduğunu iddia eden  Cinoğlu, “Bazı siyasetçiler veya dışarıdan kendisini siyasetçi sanan insanlar, sayın valime yanlış bilgilendirmelerde bulunup da valimizi soğutmasınlar. Vali Bey kendi başına bırakılsa, sadece sayın valim Bilecikspor ile ilgili ne yaparsanız yapın desek, yaklaşık 12 dakika sonra Bilecikspor 3. Ligde” dedi.

BİLECİKSPOR’DA ACİLEN KONGREYE GİDİLMELİ"

Bilecikspor’da acilen bir kongre yapılması gerektiğini savunan Cinoğlu, “Ali Muyşin ve arkadaşları arasında şöyle bir yönetim kuruluna bakıyorum kimse yok. Yönetim kaç kişi burada? Acil bir kongre ile kan değişikliğine gidilmesi gerekiyor. Ali Başkan yine başkan olacaksa başımızın tacıdır ama bu kongre yeni arkadaşlarla güçlendirilmelidir” dedi.

Bilecikspor’a dair görüşlerini Gazetemiz Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas’a anlatan İsmail Cinoğlu ile gerçekleştirilen röportajın ayrıntılarıNI VİDEOMUZDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilişim