Midesindeki rahatsızlığı nedeni ile Ankara Şehir Hastanesi'nde mide ameliyatı olan Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas’ı, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Bilecik Milletvekili TBMM eski Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün ziyaret ettiler.

Ağır bir ameliyat olan Elmas’ın 7 saat süren vida RoboCop (kapalı) sistem ile önlem amaçlı midesinin tamamı alındı. 5 günlük yoğum bakım süreci sonrası servise alınan ve her geçen gün sağlık durumu iyiye giden Elmas’a ameliyatı sonrası Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Milletvekili Yaşar Tüzün ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundular.

Eldemir, “emin ellerdesin gereken her şey yapılıyor. İlk günden itibaren takipteyim ve doktorlarımızdan her an için bilgi aldım her şey yolunda zoru bitti, kolayı kaldı azıcık sabır edeceksin şifa inşallah”  yorumunda bulunurken, Vekil Tüzün ise, “sağlığına en kısa zamanda kavuşacaksın, abin olarak her zaman yanındayım gereken ne varsa yapılıyor hayata sıkı sarılacağız” dedi.

Elmas’ta zor bir ameliyat geçirdiğini bildiğini fakat zorlu ve ağır olan kısmını atlattığını her geçen gün iyiye gittiğini dile getirdi. Elmas, “başta Bakan Yardımcısı Halil Eldemir beye, Yaşar Tüzün vekilime, ardından ameliyatı geçekleştiren başta Prof.Dr. Erdal Birol Bostancı, Op. Dr.Erol Pişkin, Doç.Dr. Volkan Öter hocalarıma çok teşekkür ederim. Mavi gözlü Ata’mızın dediği gibi bende Türk hekimlerimize güvenmenin bir kez daha gururunu yaşadım. Hepsinden Allah razı olsun bir teşekkürü de ilk günden itibaren benden dualarını esirgemeyen, arayan-soran, mesaj atan tüm dostlarıma ve sevenlerime etmek istiyorum. Onların bu desteği bana güç verdi. Bu zorlu sürecimde tedavim biraz daha devam edecek. Burada en kısa zamanda iyileşip çok sevdiğim aileme, siz değerli dostlarıma ayrıca çok severek yaptığım mesleğime geri dönmeyi iple çekiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim