Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı Celal karakteri ile adeta vatandaşları gülmekten kırıp geçiren ve gerek dizilerde gerekse de sinema filmlerinde göstermiş olduğu oyunculuğu ile izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Ahmet Yenilmez, Vali Bilal Şentürk’e ziyaret gerçekleştirdi.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Türk tiyatrosu hakkında karşılıklı sohbet gerçekleşirken, Vali Şentürk oyuncu Ahmet Yenilmez’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bilecik’in kültürü ve tarihi noktasından birçok fikir alışverişi yapılırken sanatçı Eğilmez, Vali Şentürk’e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ahmet Yenilmez kimdir?

Ahmet Yenilmez (20 Aralık 1966,Ordu), Türk Tiyatrocu,aktör, şair ve yazardır. 1966'da Ordu'da doğmuş, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Ahmet Yenilmez birçok oyunda rol aldı. Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol aldı.Yenilmez, Sanat Merkezi'nin kurucusudur.

Editör: TE Bilişim