Edebali Ortaokulu’na Bilecik Belediyesi tarafından çok amaçlı spor alanı kazandırıldı.

Açılış töreni gerçekleştirilen spor alanı oldukça renkli görüntülere sahne olurken, birçok öğrenci tarafından heyecan dolu dakikalar yaşandı. Spor alanının açılış kurdelesini Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ASKF Başkanı Nusret Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve okul müdürü Mustafa Ejder birlikte kestiler.

Spor alanının açılışı sonrası halı sahaya giren protokol üyeleri birbirlerine şut çekerek okula kazandırdıkları spor tesisinin ilk denemesini de yapmış oldular.

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, “bizim görevimiz sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır” dediği konuşmasında şunları ifade etti:

“Gençler sizleri seviyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Gelecek sizlerle var olacaktır.’Bizim görevimiz sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Bu hazırlık bir taraftan eğitimle, öğretimle, bilgiyi kazanmakla olurken, diğer taraftan da gerçekten sağlıklı bir beden içerisinde olmak, sağlıklı bir psikolojik yapı içerisinde olmak son derece önemli.

Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde Belediye Başkanlığı olarak her yıl bir eğitim ve öğretim projesini gerçekleştiriyoruz. 2 yıldır okullarımıza sentetik sahalar kazandırıyoruz. Bugünde Edebali Ortaöğretim Okulumuzda bunu kazandırmanın hakkı, hazzını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler sizlerin geleceği için çok değişik hizmetleri yapıyoruz. Bilecik’te bu zamana kadar yaklaşık 120’yi aşkın çocuk parkı ve spor alanlarını gerçekleştirdik.

Her okulumuza gerekli oyun alanlarını oluşturduk. Eğitimin her noktasında Belediyemizin imkanlarıyla sizlerle birlikte olma çabası, gayreti içerisindeyiz. Sizler için sanatsal faaliyetlere de aynı şekilde devam ediyoruz. Çocuk Sinemamızda her gün 15.00 ile 17.00 saatleri arasında ücretsiz çocuk filmlerini sizler için oynatıyoruz. Yine küçük kardeşlerimiz için Pıtırcık Oyun evimiz bu anlamda zamanlarını geçirmesi açısından çok önemli bir aktivite alanı. Onları eğlendirecek çok önemli bir alan. Sizleri seviyoruz ve sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

İnşallah bizim bu noktalara getirdiğimiz bayrağı 2023 yılında, 2053 yılında, 2071 yılında siz çok daha üst noktalara taşıyacaksınız. Lider ülke Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız.”

Editör: TE Bilişim