İnşaat çalışmaları duran ve ihalesinin iptal edilerek yeniden ihale edileceği öğrenilen Edebali Stadyumu’na ilişkin bir tepki de Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman’dan geldi.

Korkman, Osmaneli Stadyumu’nda oynanacak olan Bilecikspor- Söğütspor maçı öncesi inşaat çalışmaları duran Edebali Stadyumu önüne giderek video patlaşarak milletvekillerine seslendi ve “bu Bilecik’in ayıbı olarak kalmasın” dedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, açıklamasında; “saygıdeğer Bilecik halkı, Memleket Partisi olarak bir yaramıza daha parmak basıyoruz.

Geçenlerde Yenişehir yolu ile ilgili bir açıklamada bulunmuştum. Bilecikspor’un şampiyonluk maçı vardı, Bilecik Stadı’na geldiğimizde yıktılar ama yapmadılar. Çünkü öngörüleri yok ne zaman nasıl yapılacağını bilmiyorlar, eksik yapıyorlar, öngörü olmadığı için de bu stat yarım kalmış şekilde duruyor, çalışma yok. Ne zaman bitirecekler belirsiz, 550 gün yazmışlar. Ne zaman başladı? Ne zaman bitecek? Sayın Vekiller uyumayın Bilecik’in sorunlarına sahip çıkın. Diğer siyasi partiler sizlere de sesleniyorum, İl Başkanları kayıkçı kavgası yapmayın, bu Bilecik stadı yapılmalıdır, Bilecik’in ayıbı olarak kalmasın bitirttirin bu stadı. Biz Memleket Partisi olarak bütün sorunları biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz, bize bırakırsanız hepsini bitireceğimizi söylüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim