Dodurga Belediyesi kendi imkanları ile %50 sini  600 Bin lira  ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından %50 hibe desteği ile beldeye sıfır bir kepçe kazandırıldı.

Dodurga Belediyesi, araç parkurunu geliştirmeye devam ediyor. Büyük bölümü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olan son model kepçe aracı teslim alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan %50 kısmı hibe olan kepçe aracı Dodurga Belediyesi’nce teslim alındı. Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, bakanlık tarafından hibe verilen miktara kendi bütçelerinden ilave yaparak daha üst modelini aldıklarını ifade ederek “Belde belediyesi olarak araç parkurumuzu geliştirmeye ihtiyacımız var. Gerek hibe gerek kendi alımlarımızla eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Yeni kepçemiz beldemize hayırlı olsun. Yakın zamanda belediyemiz faaliyetlerinde kullanmaya başlayacağız. Beldemize iş makinamızın kazandırılmasında emeği geçen Ak Parti Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya, Ak Parti İl Başkanımız Serkan Yıldırma, Ak Parti İlçe Başkanımız Hüsnü Ersoy’a ve çok değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ekipmanlarıyla birlikte kepçe kış şartlarının ağır geçtiği Dodurga’ya ve çalışmalarda dodurga halkına çok fayda sağlayacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim