Bilecik Belediyeler Birliği Ocak ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleşirken, tüm Belediye Başkanları toplantıda hazır bulundu. Bir tek Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in toplantıya katılmadığı, Başkan Yardımcısını gönderdiği gözlendi.

Birlik Başkanı Mustafa Yaman’ın başkanlığında İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş ve Milli Parklar Müdürü Nezir Ayhan sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Yaman, şöyle konuştu:

“Kıymetli Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve Meclis Üyelerimizin katılımıyla birlik beraberlik içinde yürüttüğümüz hizmetler ile alakalı istişare yapma şansı bulduğumuz bugünde Belediyelerimizi ilgilendiren ve hassasiyetle önem verdiğimiz sokak hayvanlarımıza yönelik daha yaşanabilir, huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturabilmek adına Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürümüz Necmettin Yoldaş ve Milli Parklar Müdürümüz Nezir Ayhan sunum gerçekleştirdi. Bilecik Belediyeler Birliğimiz bünyesinde birlikte Belediyecilik ilkesiyle çıktığımız yolda tüm Belediye Başkanlarımıza ve kıymetli haziruna teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bütün Belediye Başkanlarının toplantıya katılım sağlaması ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in toplantıya katılmayarak Başkan Yardımcısını göndermesi,“derdi Bilecik olanlar oradaydı bir tek o yoktu” dedirtti.

Editör: TE Bilişim