Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından örgütlenme atağı çerçevesinde üye standı açılırken, çalışmaya katılım sağlayan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Marmara Bölgesi sorumlusu ve MYK Üyesi Caner Arduç hedeflerinin ilk seçimde iktidara gelmek olduğunu vurguladı.

Atatürk Parkı üzerinde CHP’li gençlerin katılımı ile gerçekleşen stant çalışmasında birçok üye yapılırken, çalışmalara İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aliş Demir’de destek verdi.

“Geliyor gelmekte olan”

Burada açıklama yapan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Marmara Bölgesi sorumlusu ve MYK Üyesi Caner Arduç şöyle konuştu:

“Bugün Bilecik’te genç üyelerimiz ile birlikte standımızı açtık. Bilecik’imiz için genç üyelerimizin sayısı artıracak ve daha çok alanlarda olmak için hareket edeceğiz. Sizinde takip ettiğiniz gibi yaklaşık 1 buçuk ay önce gençlik kolları kurultay sürecimizi tamamladık. Gençlik örgütlerimiz ile birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Genel Başkanımızın gençlere yönelik vaatleriyle ilgili broşürlerimiz olsun, üye standımızda üyelerimizi artırmaya yönelik çalışma yapmak olsun bu kotada partiyi büyütüp önümüzdeki ilk seçimlerde iktidara gelmek için hızla çalışmalara başladık. Geliyor gelmekte olan diyorum.”

Editör: TE Bilişim