CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı Atatürk Parkı’nda üye standı açtı. Stant etkinliğine Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu katılım sağladı. Üye standında bir saat içinde partiye 40 yeni üye kazandırıldı.

“CHP iktidarının ayak seslerini daha yakından duyuyoruz”

Milletvekili Yaşar Tüzün, üye kayıt etkinliği ile ilgili olarak, “CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu üye kayıt standında buluştuk. Bugün  CHP iktidarının ayak seslerini daha yakından duyuyoruz ve gözlemliyoruz. Yaklaşık bir saatte 40 vatandaşımız kendiliğinden gelip partimize üye olmuştur. Tabii ki her geçene zoraki bir üyelik yapma  mecburiyetimiz yok, öyle bir talebimizde yok. Vatandaşlarımız bugünkü iktidardan yılgınlığını, bıkkınlığını, yaşanan  sorunları anlatıyor, çözümü ve çareyi de CHP iktidarında görüyor. Millet ittifakı olarak CHP’nin öncülüğünde lokomotif görevi üstlenmiş bir partinin de seçilmiş bir milletvekili olarak bende çok mutlu oldum, onure oldum” diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ise, iktidar yürüyüşünde olduklarını belirterek, “bizler merkez ilçe olarak aslında çok uzun zamandan beri Bilecik’te stant açmayı istiyorduk fakat pandemiden dolayı bu  etkinliğimizi gerçekleştirememiştik. Biliyorsunuz bir iktidar yürüyüşündeyiz. İktidara bu kadar yaklaşmışken kadınlarımızla tabii ki bu iktidarı taçlandıracağız. Katılım da oldukça yoğun, vekilimizin de  bize katılması bizleri onurlandırdı” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim