Bilecik Belediyesi’nde yaşanan suçüstü rüşvet operasyonu sonrası CHP’de hareketlilik devam ediyor.

Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu  ve Yönetimi’nin Belediye Başkanı Semih Şahin’in ihracını ve onunla birlikte gelen İstanbul ekibi olarak nitelendirilen kişilerin de Belediye ile alakalarının kesilmesini istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile Belediye Başkanı Semih Şahin’in de katıldığı basın açıklamasında Başkan Semih Şahin’e destek çıkılmış ve İl Başkanı Metin Yaşar tarafından yargı sürecinin bekleneceği bu yönde Genel Merkez’in kararı doğrultusunda hareket edileceği belirtilmişti.

Ne varki basın toplantısına katılan Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’nun yüzünün bir hayli asık olduğu gözlenmişti.

Basının sorusu üzerine, “rüşvetin partisi olmaz. Ne yazık ki Bilecik Belediyesi’nde bu yaşandı ve çok üzgünüz” derken, yönetim olarak aldıkları kararı Genel Merkeze ilettiklerini söylemişti.

Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’nun ve yönetiminin tamamının Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet olayından dolayı Belediye Başkanı Semih Şahin’in ihracını istediği ayrıca Başkanla birlikte gelen İstanbul ekibi olarak bilinen kişilerin hepsinin Belediye ile ilgilerinin kesilmesi yönünde karar aldıklarını bu kararlarını da Genel Merkeze ilettikleri öğrenildi.

Editör: TE Bilişim