CHP İl Başkanlığı’nda "sorunu biliyoruz, çözeceğiz" toplantısı düzenlendi.

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda CHP'li 102 Milletvekilinin Haziran ayının ilk haftasında 51 kenti ziyaret edeceğini söyledi.

Tüzün, “ İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi bugün 102 Milletvekili, 51 ildeki sivil toplum örgütleri, sendikalar, Ziraat Odaları gibi kurum ve kuruluşları bizzat ayağına, tarlasına, kapısına giderek CHP iktidarından isteklerini dinleyecekler”  ifadelerini kaydetti.

“HERKESİ İLGİLENDİREN SORUNLARI YERELDEN ALARAK TÜM HALKI BİLGİLENDİRME AMACINDA BİR ÇALIŞMADIR”

CHP Bilecik il binasında gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı gerçekleştiren CHP İl Başkanı Metin Yaşar, “bugün sayın Gaziantep Milletvekilimiz Bayram Yılmazkaya bir çalışma programı için Bilecik’e geldiler. Bu çalışma programı 51 ilimizde eş zamanlı olarak tüm Türkiye’de 100’ün üzerinde milletvekili ile ‘sorunu biliyoruz çözeceğiz’ anlamında bir çalışma bu çalışmayı biz Bozüyük’te başlattık.

Bozüyük’te ilçe başkanlığımızı, Belediye Başkanlığını ve köylerimizi ziyaret ettik. Bu çalışmanın temel amacı tüm yurttaşlarımızın yaşamız olduğu ekonomik ve sosyal sorunları yerinde görmek. İlgililer ile birebir görüşme yaparak zaten bildiğimiz sorunları bizzat ilgililerden dinlemektir. Sayın vekillerimiz bu çalışmaların sonucunu genel merkezimize sunacaktır. Herkesi ilgilendiren sorunları yerelden alarak tüm halkı bilgilendirme amacında bir çalışmadır” dedi.

“CHP İKTİDARINDAN İSTEKLERİNİ DİNLEYECEKLER”

İl Başkanı Metin Yaşar’ın ardından CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “değerli başkanlarım, kıymetli  Milletvekili arkadaşım, kıymetli Bilecikli ailem hepinizi saygıyla selamlıyorum.

İl  Başkanımızın da ifade ettiği gibi bugün 102 milletvekili, 51 ildeki sivil toplum örgütleri, sendikalar, ziraat odaları gibi kurum ve kuruluşları bizzat ayağına, tarlasına, kapısına giderek CHP iktidarından isteklerini dinleyecekler.

CHP ve İYİ Parti iktidarında ilk 100 günde, ilk 6 ayda ve ilk 1 yılda neleri vaat ettiğimizi anlatmak için 51 tane komite oluşturuldu. Bu komitelerin bir tanesi de Bilecik’imizde kurulmuştur. Bilecik’imize Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya atanmıştır” ifadelerini kullandı.

“SORUN BELLİ, ÇÖZÜMLERİMİZ DE HAZIR”

Son olarak Bilecik’e görevlendirilen CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ise, “CHP yaklaşık 2 yıldır, genel başkanımız direktifinde, Türkiye genelinde yoğun bir çalışma yapıyor. Bu çalışmanın temel amacı halkın bildiğimiz sorunlarını bizzat yanlarına kadar gidip kendi ağızlarından dinlemektir. Sorunların çözümlerini kendilerine anlataraktan bir sonuca varmak istiyoruz. Sorun belli çözümlerimiz de hazır. Burada amacımız umutsuzluğa kapılmış halkımıza umut vermek yaşayamıyoruz arkadaşlar bu gidişat olası ilk seçime kadar devam edecek. İlk seçimde bu iktidara güle güle diyeceğiz” ifadelerini kullanarak CHP’nin iktidar yürüyüşünde olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim