Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e CHP Genel Merkezinden önemli bir görev daha verildi. Genel Merkez tarafından oluşturulan Yerel Yönetimler Çalışma Heyetinde görev yapan Tüzün’e “Saha Çözüm Masası” koordinatörü görevi verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Milletvekili olmayan ve yapılacak çalışmalar sonrasında Milletvekili çıkması yüksek olan iller hakkında “Saha Çözüm Masası” adı altında kurulan Heyetin başında Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve PM Üyesi Devrim Barış Çelik görevlendirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla hayata geçirilen Saha Çözüm Masası ile birlikte Örgüt ve Yerel Yönetimler birimlerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmaları hayata geçireceğiz. Gerçekleşen son seçimde Milletvekili çıkaramadığımız ama çıkartmaya en yakın olduğumuz iller ile ilgili yeni bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz hafta ziyaretini gerçekleştirdiğimiz Batman’da çok güzel bir çalışma ile Milletvekili çıkarabileceğimizi görmüş bulunmaktayız. Üstüne bakarak söylemek istiyorum ki bizler, her kademelerimiz ile erken ya da zamanında yapılacak seçime hazırız. Yaptığımız bu çalışmalar ilk seçimde kurulacak Halkın İktidarının çalışmalarına yön tutacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekili ve Belediyelerinin olmadığı yerlere giderek buralarda yaptıkları çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Yaşar Tüzün “Oluşturduğumuz Çözüm Masası; belirlenen illerde, ilçelerde, köylerde ve beldelerde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yerinde dinleyecek ve çözüm önerilerimizi onlarla paylaşacak. İnanıyoruz ki başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışmaları, Belediyelerimizin çalışmaları ve örgütlerimizin çalışmaları sayesinde Milletvekili çıkaramadığımız illerimizde Milletvekili çıkaracağız” dedi.

Tüzün açıklamasının son bölümünde ise; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun azimli ve durmak bilmeyen çalışmaları örgütümüze ve bizlere gönül vermiş vatandaşlarımıza ders olması gerekiyor. Hanemizin yanıbaşındaki yurttaşlarımıza ülkemizin içinde bulunduğu buhramdan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkartacağını anlatmak bile Genel Başkanımıza verebileceğimiz en büyük destek olacaktır. Bu önemli göreve beni ve PM Üyemiz Devrim Barış Çelik arkadaşımızı getirerek bizlere büyük bir sorumluluk verdiğinin farkında olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve PM Üyesi Devrim Barış Çelik koordinatörlüğünde kurulan “Saha Çözüm Masası” çalışmalarını; Batman, Erzurum, Diyarbakır, Hakkari, Kars, Kilis, Mardin, Şanlıurfa ve Van illerinde yapacaktır.

Editör: TE Bilişim