Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük Olağan İlçe Kongresi, Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı.

TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün’ün de katıldığı kongrede, Yaşar Tüzün, Hüseyin Elmas, Yılmaz Uyar ve Sevgi Erdem Divan üyeliklerine seçildiler. Yaşar Tüzün, Divan Başkanı olarak yaptığı açılış konuşmasında; ” Sevgili arkadaşlar, bugün kuruluşun ve kurtuluşun toprakları olan Bozüyük ilçemizin Cumhuriyet Halk Partisi Olağan İlçe Kongresini gerçekleştireceğiz. Bu anlamda bu pazar günü işinizi, eşinizi, aşınızı bırakarak laik demokratik cumhuriyetin kurucusu Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkma duygusuyla burada bulunduğunuz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu kongremizin öncelikle ilçemize, ilimize ve ülkemize başarılar getirmesini ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kongreye, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Siyasi parti ilçe başkanları, Sendika Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Köy ve mahalle muhtarları, delegeler ve vatandaşlar katıldı. Kongreye gelen telgraflar Divan Başkanı Yaşar Tüzün tarafından okundu.

136 delegenin hazır bulunduğu kongrede tek listeyle seçime giren İhsan Esel güven tazeledi. Yönetim kuruluna asil olarak seçilenler: Mustafa Arda, Nuri Ayaz, Hüsmen Çoban, İsmail Çoma, Levent Erdem, Ayberk Gazozcu, Mustafa Hekim, Alper Kalkan, Mehmet Karapınar, Asuman Özkan, Tuncay Sapan, Özhan Sevgili, İkbal Topal ve Funda Zehra Üneral Tekin’den oluştu.

Editör: TE Bilişim