Bir kadının annesiyle bir olup boşanma aşamasındaki eşine sokak ortasında tekme tokat dayak attığı görüntüler kameralara yansıdı.

Bilecik Merkez Beşiktaş Mahallesinde gerçekleşen olayda, hemşire olduğu öğrenilen Onur Y. adındaki vatandaş, boşanma aşamasında olduğu Sümeyye Y. ve kayınvalidesi Sultan D. tarafından sokak ortasında darp edildi.

Anne – kızın sokakta kendisine saldırması üzerine bir markete sığınan Onur Y’nin burada da darp edildiği görüntüler marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Tekme tokat dayak, daha sonra market dışına da taştı. Market önünde çevredekilerden can havliyle yardım isteyen Onur Y.’ye anne kızın öfkesi uzun bir süre dinmedi. 

Sümeyye D. annesi ile birlikte saldırılarına devam ederken bir yandan da “anahtarları vermezsen seni burada geberteceğim” diyerek tehdit etti gözlendi. Onur Y.’nin elinde bulunan bilgisayarı da zorla almaya çalıştığı görülen eski eş ve kayınvalide çevredekilerin yardım etmesine de engel olmaya çalıştı.

Onur Y. ise arbede arasında  kendisini çeken kameralara “İşe gidiyordum, Eşimle boşanma davamız var. Kafayı yedi, beni dövdüler çok kötüyüm ne olursunuz bana yardım edin” diyerek feryat etti.

Onur Y.yi yere yatırıp tekmeleyen dayakçı kayınvalidenin ise bir anda kendinden geçerek yere yığılması da kayıtlara geçen bir görüntü oldu.

Olay, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil yardım ekiplerinin gelmesiyle sona erdi. Taraflar daha sonra karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldular.

Editör: TE Bilişim