Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İHA ekibi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ESTEKFEST-2022’ye katılarak stant açtı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İHA ekibi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ESTEKFEST-2022’ye katılarak stant açtı. BŞEÜ İHA ekibi organizasyonun dikkat çekenleri arasında yer alırken katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli BŞEÜ tarafından geliştirilen projeleri inceledi. BŞEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Doç. Dr. Burak Öztürk tarafından 61 ve 170 cc düşük irtifa İHA motoru projeleri tanıtılarak motorların mühendislik ve mekanik özellikleri anlatıldı.

Ayrıca, BŞEÜ’nün İHA ekibinde Huzeyfe Saban, Dr. Nazım İmal, Tufan İnaç, Cengizhan Alay, Yakup Çelik ve Harun Çınar yer aldı.

Editör: TE Bilişim