Şeyh Edebali Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (BARUM) İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 9. Uluslararası Kimya Fuarına (TURKCHEM) katıldı.

 Yerli ve yabancı 490 firmanın yer aldığı fuara, BARUM Müdürü Doç. Dr. Rafig Gurbanov, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şenay Balbay ve BARUM’un akademik personellerinden Öğr. Gör. Fatih Tozoğlu, Öğr. Gör. Büşra Şensoy Gün ve Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Abdülkadir Aydoğan katıldı. Ayrıca üniversitenin çeşitli bölümlerinde doktora ve yüksek lisans yapan öğrencileri de destek verdiler.

Standa 3 gün boyunca firmaların müşteri şikâyeti, tedarikçi kontrolleri ve üretim problemleri için ihtiyaç duydukları analizler ve proje talepleri konusunda ikili görüşmeler yapılarak firma temsilcileri misafir edildi.

Üretim yapan önemli sayıda firma, ürünlerinin kalite ve standardizasyonu hususunda merkezden destek alacaklarını belirtirken bazı firmalar ile iş birliği için görüşmeler başladı.

Editör: TE Bilişim