Yapımı devam eden Bozüyük Sağlık kompleksi içinde yeralan Bozüyük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi yeni yerinde hizmet vermeye başlıyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, "proje kapsamında yıkımı gerçekleştirilecek olan eski Bozüyük ADSM binası boşaltılmaya başlandı. Bir kaç ay içerisinde binanın yıkılması ile otopark ve peyzaj düzenlemesi yapılarak aynı zamanda diğer binaların da yapımı tamamlanarak tam kapasite hizmete açılacak.

Tüm yapım işleri tamamlandığında Sağlık Kompleksi içerisinde Gündüz Bakım Evi, 5-6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi, Palyatif Bakım Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tam kapasite ile hizmete girmiş olacak"dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren İl Sağlık Müdürü Dr. Damkacı, tüm projenin bitirilebilmesi için eski binanın yıkılması otopark ve peyzaj düzenlemelerinin yapılabilmesi için yeni hizmet binalarında hizmet vermeye başlayacaklarını birkaç ay içerisinde tüm projenin tamamıyla biteceğini sözlerine ekledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Damkacı, “yatırımı ilimize ve ilçemize kazandıran başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir'e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Editör: TE Bilişim