Kadınlar Futbol Ligi, 3. Lig D grubunda yer alan Bilecikspor Kadın Futbol takımı ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. 3. Lig D Grubu son hafta maçına çıkan Bizim Kızlar deplasmanda karşılaştığı Panayırspor’u 4 – 2 mağlup ederken, D Grubunu namağlup lider olarak bitirdi ve Play-Off a katılmaya hak kazandı.

Play-Off esleşmelerinde Kastamonugücü SK.  İle esleşen Bizim Kızlar Karşılaşma 22 Mayıs Pazar günü Bolu’da olacak. Kendi bulunduğu ligi ikinci sırada bitiren Kastamonugücü Sk. İle maç öncesi sosyal medyadan karşılıklı sözlü atışmalar yaşayan Bilecik Kadın Futbol Takımı maça pür dikkat hazır olduklarını ifade ederken 2. Lig için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.

Namağlup şampiyon olan Bilecikspor Kadın Futbol takımı 3. Lig D Grubunda çıktığı 8 maçta 71 gol atıp sadece kalesinde 3 gol gördü. Aldığı sonuçlar ile rakiplerine göz dağı veren Bizim Kızlar artık gözlerini 2. Lig’e dikti. 2. Lig için Play -Off maçlarına çıkacak olan Bilecikspor Kadın Futbol takımı oyuncuları hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtirken, tüm Bilecikli hemşerilerinden de Play – Off maçları için destek beklediklerini ifade ettiler.

Karşılaşmaya katılmak isteyen taraftarlar için Bilecik Merkez’den otobüs kaldırılacağı bildirilirken, otobüsün kalkış yapacağı yer ve saati Bilecik Spor sosyal medya  hesaplarından takip edilebileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim