Kadınlar 3. Lig D Grubu 7. Hafta maçları sonucunda Bizim Kızlar güçlü rakibi Kurşunlu Gençlik ve Spor’u 6 -0 gibi ezici bir skorla yenerek, ligin bitimine bir hafta kala Kadınlar 3. Lig D Grubu ve Bursa Bölgesi Şampiyonluğunu ilan etti.

İlk yarıyı ezici bir üstünlük ile 4-0 önde kapatan Bizim Kızlar, maçı 6-0 kazanarak 2. Lig Play-Off’ları öncesi rakiplerine göz dağı verdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından sevinen kızlar hedeflerinin artık 2. Lig değil, direkt süper lig olduğunu ifade ettiler.

“HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

Bilecikspor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Ozan Çağrıgül, maç sonunda yaptığı açıklamada; “bugün ligimizin sondan bir önceki karşılaşmasını oynadık. Şampiyon olmayı garantiledik. Bundan sonra bir tane lig maçımız var ardından 2 tane Play-Off maçımız var. Bu çocuklar bu şehrin çocukları, bu şehrin çocuklarına inanın diyordum ben 6 yıldır, 6 yıldır olmaz, yapamaz dedikleri her şeyi yaptık. Bundan sonra da yapamaz, daha fazlası olmaz denilen her şeyi yapacağız.  Hedeflerimiz büyük, hedefimiz süper lig” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim