Bilecik Belediyesi, Yenipazar Belediyesi’nin ardından İnhisar Belediyesi de Ramazan ayı dolayısıyla sıcak yemek uygulaması başlattı.

İlçede bulunan Verenel Restoranı’nda hazırlanan yemeklerin Belediye personellerince ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı bildirilirken, toplam da 70 ailenin bu uygulamadan yararlanacağı öğrenildi.

İnhisar Belediye Başkanlığı’ndan sıcak yemek uygulamasına ilişkin, “Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı. İlçe Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve hayır sever vatandaşlarımız tarafından ilçemizin tek lokantası olan Verenel’de hazırlatılan iftar yemekleri, ilçemiz merkezi ve köylerinde yaşlı ve yalnız yaşayan hemşerilerimize ekiplerimiz tarafından sıcak bir şekilde evlerine teslim edilmektedir.

Yemeklerin hazırlandığı lokantayı ziyaret eden Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kepez, onbir ayın sultanı Ramazan ayının rahmetiyle ve bereketiyle geldiğini, bu hayra vesile olmanın verdiği hazla her gün yaklaşık 70 aileye sıcak iftar yemeğini evlerine teslim ettiklerini, yaşlı ve güngörmüş insanlarımızın her türlü saygı ve sevgiye layık olup vazgeçilmezlerimiz olduklarını söyleyerek, Rabbimizin emriyle, onları bırakın dışlamayı "ÖF" bile diyemeyeceğimiz inancımızla her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Bu vesileyle bu hayırda katkısı bulunan tüm kurum ve kişilere şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Editör: TE Bilişim