Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği’nin, Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesi’nde düzenlediği  Hıdırellez etkinliğine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ta katılım sağladı.

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde AK Parti ilçe teşkilatı ve Eczacıbaşı Fabrikası’nda açılışa katılan Bakan Dönmez ve Bakan Varank, ardından Bilecik merkezinde Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği’nin Şeyh Edebali Türbesi’nde düzenlediği Hıdırellez etkinliğine katılım sağladı.

Cuma namazının ardından türbe önünde kolları sıvayıp pilav dağıtımına başlayan iki Bakanın görüntüleri izleyenleri gülümsetti. Bakan Varank pirinç pilav dağıtırken, Bakan Dönmez ise yenilebilir enerji kaynağı olarak nitelediği bulgur pilavının dağıtımını gerçekleştirdi.

Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği’nin, Şeyh Edebali Türbesi’nde düzenlediği Hıdırellez etkinliğine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yanı sıra Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile birlikte ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Editör: TE Bilişim