Oğlu madde bağımlısı olan Ş.K. adındaki anne feryat ederek yetkililerden G.Ö. adlı oğlunun madde bağımlılığından kurtarılmasını ve tedavi edilmesini istedi.

Son yıllarda ilimizde madde bağımlılığının arttığı ve hatta küçük yaşlara kadar indiği bilinip, Emniyetin de bu yönde önemli bir çalışması olmadığı gözlenirken bir annenin feryadı ise yine gerçekleri gözler önüne serdi.

Oğlunun madde bağımlısı olduğunu söyleyen, Emniyete ve Valiliğe giderek derdini anlattığını fakat günü birlik tedaviye gidilip gelindiğini, bunun da yetersiz olduğunu aktaran anne Ş.K., Vali’den ve Cumhurbaşkanından yardım isteyerek oğlunun kalıcı ve tam tedavi olmasını istedi. 

Oğlunun saldırganlaştığını, evde her tarafı kırıp döktüğünü, televizyonu dahi kırdığını ve mahallede komşuları ile de kavga ettiğini belirten anne Ş.K., oğlunun  bıçak taşıdığını ve tehlikeli olduğunu da  vurgulayarak çaresiz kaldığı için gazetemize başvurduğunu söyledi.

“Madde bağımlısı oğlum bıçak taşıyor, mahallede herkesle kavga ediyor”

Uyuşturucu mağduru anne Ş.K., “oğlumun tedavi olmasını istiyorum, madde bağımlısı benim evladım. Oğlum tinere, baliye alıştı madde bağımlısı oldu, ne buluyorsa onu içiyor yıllarca hapis yattı. Hapisten çıkınca daha kötü oldu. Televizyonları kırdı evde, TOKİ’deki evimde 20 bin liralık hasar var. Mağdur bir insanım, Vali’ye de çıktım, polise de gittim herkese derdimi anlattım günü birlik götürüyorlar, geri getiriyorlar, çok mağdur birisiyim.  İnsanları rahatsız etmeye başladı artık bu çocuğun tedavisini istiyorum, Allah rızası için bir tedavi olsun, topluma kazandıralım. Komşuları rahatsız etmeye başladı, herkesle kavga ediyor, yapacak bir şeyim kalmadı elim kolum bağlı içim acıyor, canım yanıyor, lütfen yardımcı olun. Oğlum yüzünden evimden attıracaklar beni imza toplamışlar, oğlum madde bağımlısı, tiner kullanıyor, bali kullanıyor, pis şeyler içiyor, oğlum yapma diyorum elinde bir tiner kutusu içip duruyor onu, benim içim yanıyor, canım dağlanıyor, ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Çok asabileşiyor, saldırgan oluyor, bıçak taşıyor belinde, evi kırıp döküyor, ne olur Allah rızası için yardım edin. Sayın Valim, Sayın Cumhurbaşkanım size sesleniyorum, lütfen kalıcı olarak tedavisini istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim