Bilecikspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ve yönetim kurulu üyeleriyle, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bayırköyspor’un, isim ve tüm haklarını Bilecikspor’a devretmesinin ardından önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde mücadele edecek Bilecikspor’un sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Bilecikspor’un sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini ilettiklerini paylaşan İl Başkanı Metin Yaşar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, “Çok verimli bir görüşme oldu Bilecikspor’umuza bu sezon oynayacağı bölgesel amatör ligde başarılar dileriz.” dedi.

Ziyaretle ilgili Bilecikspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, “Yönetim Kurulu üyelerimiz Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik il binasında Milletvekili Sn. Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu‘ ya ziyarette bulundu. Bilecikspor’ un Bölgesel Amatör Lig’ de yer almasından dolayı duydukları memnuniyeti ileten milletvekilimize ve başkanlarımıza kulübümüze verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Diğer yandan, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’nun eşik ettiği ziyarete, Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilişim