Bilecik 1969 Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci grup 2022-2023 futbol sezonun ilk hafta müsabakasını galibiyetle tamamladı. Bilecik 1969 Spor Kulübü, İstanbul temsilcisi Modafen'i 3-1 yendi

BİRÇOK SİYASİ VE STK TEMSİLCİSİ DE BİLECİKSPOR’UN YANINDAYDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'nda oynanan BAL 11'inci grup ilk hafta müsabakasına; AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve ailesi, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ve daha birçok siyasi ve STK temsilcisi de katılarak Bilecikspor’a destek oldular.

Bilecik 1969 Spor Kulübü, İstanbul temsilcisi Modafen'i 3-1 yendi. Maça taraftar desteği ile Bilecik 1969 Spor Kulübü, maçın 40'ıncı dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Ömer Polat durumu 1-0'a getirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. Maçın ikinci yarısında baskılı bir futbolla başlayan Bilecik 1969 Spor Kulübü, maçın 75'inci dakikasında Burak Kaptan'ın müthiş golüyle durumu 2-0'a getirdi. Bu golden sonra İstanbul temsilcisi Modafen, oyunda dengeyi kurarak ataklara başladı. Maçın 85'inci dakikasında Boran Özkan durumu 2-1'e getiren golü kaydetti. Bu golden sonra beraberlik için tüm futbolcularla yüklenen Modafen, yediği bir kontra atak sonrası maçın 90+5'inci dakikasında Bilecik 1969 Spor Kulübü futbolcusu Ekrem Dal'ın golüyle adeta yıkıldı. Bu golden sonra yaşanan olaylar sonrası hakem maçı bitirirken, Bilecik 1969 Spor Kulübü sezonun ilk maçında 3 puanı 3 golle aldı.

Editör: TE Bilişim