TOBB öncülüğünde TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi.

Bu şirketler arasına ilimizde faaliyet gösteren önemli sanayi kuruluşlardan Subaşı Yemek iştirakinde olan ve Bozüyük’te faaliyet göstererek en hızlı büyüyen ADDENT OTOMOTİV A.Ş. ilk 100 firma arasına 19. olarak girmeyi başardı. TOBB’da düzenlenen törende ADDENT OTOMOTİV A.Ş.’nin plaketi TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu tarafından firma Yönetim Kurulu Üyesi Berat Subaşı’na verildi.

Cirosunu 2 yılda yüzde 5.808 oranında artıran İstanbul merkezli Tripenia Bilişim Turizm A.Ş. firması ilk sırayı aldı. İlk 100’deki şirketler, Türkiye’den 13 kat daha hızlı büyüdü.​

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliğinde şirketlerin 2017-2019 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı.

Listede 29 farklı ilden ve 32 ayrı sektörden şirketler yeraldı. İlk 100’deki şirketlerin Türkiye’den 13 kat daha hızlı büyüdüğü görüldü. En hızlı büyüyen şirketlerin 33’ü İstanbul’dan, 14’ü Ankara, 9’u ise İzmir’den çıktı. Cirosunu 2 yılda yüzde 5.808 oranında artıran İstanbul merkezli Tripenia Bilişim Turizm A.Ş. firması ilk sırayı aldı. Ankara firması Türktem Bilişim İnşaat LTD. ŞTİ yüzde 2.543 büyüme oranıyla ikinci, Antalya merkezli Finder Yangın Güvenlik Elektronik Sistemler A.Ş. ise üçüncü oldu.

Türkiye 100 sonuçları; Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un da katılımı ile Ankara’da düzenlenen törenle açıklandı.

Bu şirketler arasına ilimizde faaliyet gösteren önemli sanayi kuruluşlardan Subaşı Yemek iştirakinde olan ve Bozüyük’te faaliyet göstererek en hızlı büyüyen ADDENT OTOMOTİV A.Ş.  ilk 100 firma arasına 19. olarak girmeyi başardı. TOBB'da düzenlenen törende ADDENT Otomotiv A.Ş.’nin plaketi TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu tarafından firma Yönetim Kurulu Üyesi Berat Subaşı’na takdim edildi.

TOBB’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen KOBİ’lerini belirleyerek ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmeyi hedeflediği Türkiye 100 programında Vodafone, KOBİ’lere yönelik ücretsiz destek paketleriyle katkıda bulundu. Bu kapsamda programa başvuran ve kazanan tüm KOBİ’lere dijital pazarlama ve e-ticaret çözümü ailesinden çeşitli çözümleri ücretsiz sundu.

Editör: TE Bilişim