Bilecik Yeşilay Gençlik ve Spor Kulubü Derneği ve Türkiye Satranç Fedarasyonu Bilecik İl Temsilciliği ortak olarak bir satranç turnuvası yapacaklarını duyurdu.

Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2021 – 2022 yılı vizesi yapılmış, 2015-2004 yılları arasında doğan sporcular katılabileceği duyulurken, Lisans çıkarmak için https://lisans.tsf.org.tr/online/ adresini ziyaret edilmesi gerektiği bildirildi.

Bilecik Yeşilay Gençlik ve Spor Kulubü Derneği gerçekleşecek satranç turnuvasına ilişkin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, “Derneğimiz bağımlılıkla mücadele etmek üzere toplumsal bilinç güç ve kaynaklarını ve insan onuru, saygınlığının korunması doğrultusunda hareket etmeye devam etmektedir. Çağdaş sporu seven bir gençliğin oluşmasında bizlere katkı sağlayan kurucu üyelerimiz başta olmak üzere, antrenörlerimize, Satranç federasyonumuz il temsilcisine ve sporcularımıza teşekkür ederiz.”

Turnuvaya son kayıt tarihi 13 Mayıs 2022 saat 17:00.Bu süreden sonra gelen kayıtlar kabul edilmeyeceği bilgisi paylaşılırken, turnuva hakkında detaylı bilgilendirme için : bilecik.tsf.org.tr  adresine bakılması gerektiği duyuruldu.

Editör: TE Bilişim