Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na beklenti ve talepleri ilettiler.

Odadan yapılan açıklamada, ''Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nu ziyaret ettik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nu Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Serhat Öztürk, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak ve Öztürk Metal Firma Yöneticisi Emre Öztürk ile birlikte ziyaret ettik.

Ziyaret kapsamında Sayın Başkanımıza ilimizin sosyal ve ekonomik durumu ve odamız faaliyetleri hakkında bilgi verildi ayrıca üyelerimizin beklenti ve talepleri iletildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ na nazik kabulleri ve Bilecik iş dünyasının yanında olarak, ilimize vermiş olduğu destekler ve kazandırmış olduğu değerli projeler için teşekkür ederek şükranlarımızı sunuyoruz.'' denildi.

                                                                                                                                                                   

Editör: TE Bilişim